Missie van onze barbecue webshop:

Onze missie is om de ultieme kamado-ervaring te bieden aan zowel onze klanten vanuit Het BBQ Huis als nieuwe online klanten.

We doen dit door:

Een breed scala aan hoogwaardige kamado's, accessoires en kruiden aan te bieden. We werken samen met de beste merken in de branche om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste producten op de markt kunnen kopen.

Uitgebreide kennis en ondersteuning te bieden. We hebben een team van experts die klaarstaan om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten. We bieden ook een breed scala aan online en offline bronnen, waaronder recepten, tips en trucs, en video's.

Een inspirerende en ondersteunende community te creëren. We geloven dat barbecueën leuker is als je het samen doet. Daarom organiseren we regelmatig evenementen en workshops, en bieden we een platform waar klanten met elkaar in contact kunnen komen en ideeën kunnen uitwisselen.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen een kamado-meester kan zijn. We zijn hier om je te helpen je barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je te inspireren om heerlijke gerechten te maken waar je familie en vrienden van zullen genieten.

Onze waarden:

Kwaliteit: We bieden alleen de beste producten en diensten aan.

Kennis: We delen onze kennis en expertise met onze klanten.

Community: We creëren een inspirerende en ondersteunende community.

Passie: We zijn gepassioneerd over barbecueën.

We zijn trots op onze kamado-webshop en we hopen dat je ons een kans geeft om je te helpen de ultieme kamado-ervaring te beleven.

Het Team

Wij zijn een jong dynamisch team wat graag in het weekend hun barbecue aansteekt. Het starten van de winkel en webshop is eigenlijk een erg uit de hand gelopen hobby. 1 van de dingen wat we bij elke beginnende barbecue-er zeggen: "PAS OP, VOOR JE HET WEET OPEN JE EEN WINKEL"

Onze Winkel

Naast onze webshop ben je natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel. Deze kun je vinden aan de Sint Elisabethstraat 23 te Vught. Alle producten welke je op de website tegenkomt kunt u vinden in ons uitgebreid assortiment.