Keij kamado divide en conquer Large

€ 119,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Het Divide and Conquer Large-systeem van Keij Kamado is een meer laags kookrooster waarmee je op verschillende niveaus en op verschillende temperaturen tegelijk kunt grillen. Het systeem bestaat uit twee halve maanvormige roosters en twee halve maanvormige stenen . De roosters kunnen op verschillende hoogtes in de kamado worden geplaatst, waardoor je direct en indirect tegelijk kunt grillen. De stenen kunnen worden gebruikt om warmte te defleteren en te helpen bij het creëren van een gelijkmatige kooktemperatuur.


Het Divide and Conquer-systeem is een veelzijdige accessoire waarmee je een verscheidenheid aan gerechten kunt grillen. Je kunt het gebruiken om hamburgers, steaks en hotdogs direct te grillen. , of je kunt het gebruiken om kip, varkensvlees en rundvlees indirect te grillen. Je kunt het systeem ook gebruiken om pizza's, brood en taarten te bakken.

Het Divide and Conquer-systeem is eenvoudig te gebruiken. Plaats gewoon de halve maanvormige roosters en stenen in de kamado op de gewenste hoogte. Steek de houtskool aan en laat de kamado voorverwarmen tot de gewenste temperatuur. Plaats vervolgens je voedsel op de roosters en kook tot het gaar is.

Het Divide and Conquer-systeem is een geweldige manier om je kamado te maximaliseren . Hiermee kun je meer voedsel tegelijk koken en een verscheidenheid aan gerechten grillen. Het systeem is ook eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.


Voordelen van het gebruik van het Divide and Conquer-systeem:

  • U kunt tegelijkertijd op verschillende niveaus en op verschillende temperaturen grillen.
  • U kunt direct en indirect grillen.
  • U kunt een verscheidenheid aan gerechten grillen, waaronder hamburgers, steaks, hotdogs, kip, varkensvlees, rundvlees, pizza's, brood en taarten.
  • Het systeem is eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

**Nadelen van het gebruik van het Divide and Conquer-systeem: **

  • Het kan het grillen moeilijker maken dan met een traditioneel rooster.


Over het algemeen is het Divide and Conquer-systeem een ​​geweldige manier om je kamado te maximaliseren. Het stelt u in staat om meer voedsel tegelijk te koken en een verscheidenheid aan gerechten te grillen. Het systeem is ook eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.